Takaisin artikkelilistaukseen
Säätiö
Haemme Kulttuurirahastoon lakiasiainassistenttia vuorotteluvapaan ajaksi
10.5.2024
Suomen Kulttuurirahasto on valtakunnallinen muutosvoima tieteen, taiteen ja kulttuurin puolesta – moniarvoisen ja kestävän yhteiskunnan hyväksi. Yksityisenä säätiönä se tukee tiedettä ja taidetta myöntämällä apurahoja keskusrahastosta ja 17 maakuntarahastosta. Kulttuurirahasto toimii suomalaisen tieteen ja taiteen hyväksi myös käynnistämällä ja toteuttamalla yhteistyökumppaneiden kanssa erilaisia hankkeita. Valtakunnallisesti toimivassa Kulttuurirahastossa työskentelee yhteensä noin 50 henkilöä. Toimisto sijaitsee Helsingin keskustassa.

Etsimme nyt vuorotteluvapaasijaiseksi Suomen Kulttuurirahaston Bulevardin toimistoon lakiasiainassistenttia

Keskeisimpänä tehtävänä on osallistua lakiasiaintiimin apuna jäämistöasioiden hoitoon. Toivomme, että henkilöllä on kokemusta perunkirjoituksista ja kuolinpesien hoidosta sekä näihin liittyvästä viranomaisasioinnista.

Tehtäviin voi kuulua myös puhelinvaihteenhoidon sijaistusta, postituksia ja mahdollisesti muita toimistotehtäviä. 

Etsimme henkilöä, joka on aikaansaava, omatoiminen ja asiakaspalveluhenkinen. Myös tarkkuus, huolellisuus ja ehdoton luotettavuus ovat keskeisiä ominaisuuksia. Henkilöllä on soveltuva koulutus (esim. oikeustradenomi) ja riittävä työkokemus. Henkilöllä on hyvä tilannetaju ja hän viihtyy asiantuntijaorganisaatiossa, jossa kunnioitetaan taustoiltaan ja arvopohjaltaan erilaisia ihmisiä.

Tarjoamme ammattitaitoisen ja mukavan tiimin tuen lisäksi mielenkiintoisen, monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden tutustua suuren suomalaisen säätiön toimintaan.

Sijaisuus alkaa 31.7.2024 ja kestää 7.11.2024 saakka. Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vuorotteluvapaalain asettamat ehdot sijaisuudelle. Lisätietoa vuorotteluvapaan sijaisuuden ehdoista löydät täältä . Palkkahaarukka tehtävässä on 2800−3200 euroa hakijan kokemuksesta ja osaamisesta riippuen.

Rekrytoinnista vastaa Eilakaisla. Rekrytointiprosessiin sisältyy Teams-haastattelu Eilakaislan henkilöstökonsultin toimesta sekä jatkohaastatteluvaihe Suomen Kulttuurirahaston edustajien toimesta. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Henna Alho 050 3060 580 / henna.alho@eilakaisla.fi

Jos tehtävä herätti mielenkiintosi, niin haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.5. Haastattelut tehtävään aloitetaan jo hakuaikana.

Hae paikkaa