Varsinais-Suomen apurahat

Varsinais-Suomen rahaston apurahojen seuraava hakuaika on 10.1. – 10.2.2020. Apurahaa haetaan lähettämällä hakemus liitteineen Apurahanhakijan verkkopalvelussa. Lausunnot annetaan Lausunnonantajan verkkopalvelussa. Hakemusten ja lausuntojen tulee olla toimitettu palvelussa viimeiseen hakupäivään klo 16.00 mennessä.

Varsinais-Suomen rahasto tukee maakunnassa tehtävää tai maakuntaan kohdistuvaa tieteellistä tutkimusta, taiteellista työtä sekä muuta kulttuuritoimintaa. Se jakaa tänä vuonna yhteensä 1 230 000 euroa yleisrahastosta ja eri nimikkorahastoista. Apurahaa voi hakea kaikille tieteen ja taiteen aloille.

Pienin myönnettävä apuraha on 2 000 euroa. Yhteen maakunnallisesti merkittävään hankkeeseen myönnetään 40 000 euron suuruinen apuraha ja kokovuotiselle kuvataiteilijalle 24 000 euron apuraha. Hankkeiden arvioinnissa katsotaan eduksi eri yhteisöjen tai alojen välisen rakentavan vuorovaikutuksen edistäminen. Uutena hakukohteena mukana on pelien taiteellinen suunnittelu ja toteuttaminen. Varsinaisen jakovaran ulkopuolella on jaettavana 20 000 euroa Taidetta hoitolaitoksiin -hankkeisiin. Tukimuodon tavoitteena on edistää hoitoa tai erityistä tukea tarvitsevien ihmisten elämänlaatua taiteen tai soveltavan taiteen keinoin.

Paperihakemuksia tai postitse lähetettyjä lausuntoja ei vastaanoteta. Apurahat jaetaan Varsinais-Suomen rahaston vuosijuhlassa 14. toukokuuta 2019.

Tarkemmat hakuohjeet löytyvät kohdasta  Yleiset hakuohjeet.

Hakijan verkkopalveluun pääset tästä linkistä ja lausunnonantajan verkkopalveluun tästä.

Hakemuksia ja maakuntarahastoa koskeviin tiedusteluihin vastaavat

Yhteystiedot

Asiamies Timo Vuorisalo
Timo
Vuorisalo
asiamies
Varsinais-Suomen rahaston sihteeri Anniina Majanlahti-Binaku
Anniina
Majanlahti-Binaku
sihteeri

Tiedusteluja voi lähettää myös osoitteeseen varsinais-suomi@skr.fi