Hallitus

Hallituksen puheenjohtaja Jari Sokka
Jari
Sokka
Hallituksen puheenjohtaja
Koulutukseltaan matemaatikko, työskennellyt mm. suunnittelujohtajana Kevassa sekä Keskinäisen henkivakuutusyhtiö Suomen toimitusjohtajana. Hallituksessa vuodesta 2013.
Hallituksen jäsen Hanna Hiidenpalo
Hanna
Hiidenpalo
Hallituksen varapuheenjohtaja
Kauppatieteiden maisteri, työskentelee sijoituksista vastaavana johtajana Keskinäisessä Työeläkevakuutusyhtiö Elossa. Tullut Kulttuurirahastoon raha-asiain toimikunnan jäseneksi vuonna 2012 ja hallitukseen vuonna 2014.
Hallituksen jäsen Karo Hämäläinen
Karo
Hämäläinen
Kirjallisuuden maisteri, kirjailija, toimittaja ja kirjallisuusarvostelija. On kirjoittanut romaaneja ja tietokirjoja sekä aikuisille, lapsille että nuorille. Hallituksessa vuodesta 2018.
Tanssija, koreografi, ohjaaja Tiina Lindfors
Tiina
Lindfors
Koreografi, ohjaaja ja tanssija, joka on luonut yli sata teosta ja voittanut lukuisia palkintoja. Turkulaisen Tanssiteatteri ERIn perustajajäsen ja yksi sen johtajista. Hallituksessa vuodesta 2019.
Hallituksen jäsen Mikko Niemi
Mikko
Niemi
Työskentelee farmakogenetiikan professorina Helsingin yliopistossa. Niemen tutkimusryhmä tutkii solukalvon kuljetusproteiinien geneettisten erojen vaikutusta lääkeaineiden tehoon ja turvallisuuteen. Hallituksessa vuodesta 2016.
Hallituksen jäsen Anne-Birgitta Pessi
Anne Birgitta
Pessi
Toimii kirkkososiologian professorina Helsingin yliopistossa ja hyvinvointisosiologian dosenttina Itä-Suomen yliopistossa. Pessin erityisalaa ovat mm. myötätunnon, yhteisöllisyyden ja hyvinvoinnin kysymykset. Hallituksessa vuodesta 2016.
Taloustieteiden tohtori Heidi Schauman, hallituksen jäsen
Heidi
Schauman
Taloustieteiden tohtori. Danske Bankin tutkimusjohtaja, työskennellyt myös Suomen Pankissa, Nordeassa ja Aktiassa. Hallituksessa vuodesta 2019.
Hallituksen jäsen Ari Sihvola
Ari
Sihvola
Toiminut Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulun sähkömagneettisen kenttäteorian professorina vuodesta 1997 tutkimusalueenaan kompleksisten välaineiden sähkömagnetiikka. Hallituksessa vuodesta 2012.
Hallituksen jäsen Aino Turtiainen-Visala
Aino
Turtiainen-Visala
Työskentelee Fazer Konserttitoimisto Oy:n toimitusjohtajana. Puheenjohtajana IAMA:ssa, maailman johtavassa klassisen musiikin agenttien ja muiden alan toimijoiden etujärjestö. Hallituksessa vuodesta 2014.
Filosofian maisteri Leena Vuotovesi, hallituksen jäsen
Leena
Vuotovesi
Filosofian maisteri kulttuuriantropologiasta. Työskentelee Oulun Liikekeskus ry:n toiminnanjohtajana. Ollut kahdeksan vuotta taiteilijaresidenssien maailmanlaajuisen ResArtis-verkoston hallituksessa. Hallituksessa vuodesta 2019.
Hallituksen jäsen Petri Ylikoski
Petri
Ylikoski
Tieteen ja teknologian tutkimuksen professori ja yhteiskuntatieteiden filosofian huippuyksikön varajohtaja Helsingin yliopistossa. Hallituksessa vuodesta 2017.