Maaliskuun haussa jaetaan liikkuvuusapurahoja sekä vuosittain vaihtuvia apurahoja erityiskohteisiin. Lisäksi jaossa ovat Kulttuurirahaston soitinkokoelman jousisoittimet.

Hakuaika päättyy viimeisenä hakupäivänä klo 16 Suomen aikaa.

Argumenta

Tieteellisesti kiinnostavien ja yhteiskunnallisesti laajakantoisten aiheiden käsittelemiseen. Argumenta on rahoitusmalli, jonka tarkoitus on löytää merkittävien tutkimusaiheiden avoimiin kysymyksiin tieteellisesti ja tieteiden välisesti kestäviä argumentteja. Apuraha on haettavissa seuraavan kerran vuonna 2022. Lue lisää.

Liikkuvuusapuraha

Liikkuvuusapurahan tavoitteena on mahdollistaa taiteilijoille ja taidekriitikoille ulkomaisen oleskelujakson avulla uusia välineitä ja verkostoja taiteellisen työskentelynsä tueksi. Lue lisää.

Soitinlainat

Suomen Kulttuurirahaston soitinkokoelmaan kuuluu viisikymmentäkuusi jousisoitinta ja cembalo. Soittimet on tarkoitettu lainattavaksi muusikkojen käyttöön määräajaksi. Lue lisää.

Taide²

Taide² (Taide toiseen) -apurahalla tuetaan korkealaatuisia ja sisällöltään merkityksellisiä taidehankkeita, joilla tavoitellaan entistä suurempia yleisömääriä. Apurahaa voivat hakea rekisteröidyt yhteisöt kaikilla taiteen aloilla. Lue lisää.