Keski-Pohjanmaan apurahat

Keski-Pohjanmaan rahaston apurahojen seuraava hakuaika on 10.1. ‒ 8.2.2019.

Apurahaa haetaan hakuohjeen mukaisesti apurahanhakijan verkkopalvelussa. Tutustu hakuohjeisiin ja usein kysyttyihin kysymyksiin ennen kuin siirryt verkkopalveluun.

Käsiteltäväksi otetaan hakemukset, jotka on toimitettu Keski-Pohjanmaan rahastoon sähköisesti. Käsiteltäväksi ei oteta sähköpostilla lähetettyjä eikä myöhästyneitä hakemuksia.

Lausunnot annetaan lausunnonantajan verkkopalvelussa. Lausuntoja ei voi jättää verkkopalvelun sulkeuduttua. Ohjeet lausunnonantajalle löytyvät täältä.

Toimisto on avoinna vain sopimuksen mukaan, yhteydenotot sihteeri Piia Hietaselle.

Hakemuksia ja maakuntarahastoa koskeviin tiedusteluihin vastaavat:

Asiamies
Koulutuspäällikkö Mika Virkkala
puh. 0400 708 941
sähköposti: etunimi.sukunimi@skr.fi

Sihteeri
Kurssisihteeri Piia Hietanen
p. 050 327 7455
sähköposti: etunimi.sukunimi@skr.fi

Apurahojen painopistealueet

Apurahoista päätettäessä etusijalla ovat maakunnassa toimivat hakijat, maakunnassa suoritettava tai siihen kohdistuva tieteellinen tai taiteellinen työ sekä maakunnallisesti merkittävät kulttuuri- ja kehittämishankkeet.

Apurahatoiminnassa kannustetaan rohkeisiin alueen kulttuuria, taidetta ja tiedettä uudistaviin hankkeisiin. Painopisteinä ovat
•         lasten ja nuorten omaehtoista toimintaa tukevat hankkeet
•         kansainvälisyys

Tavanomaista suurempaa rahoitusta vaativiin Kärkihankkeisiin myönnetään vähintään 40 000 euroa yhtenä tai kahtena apurahana. Pienin myönnettävä apuraha on 2 000 euroa.

Apurahapäätökset tekee oman maakunnan eri alojen asiantuntijoista koostuva hoitokunta. Hakemusten arvioinnissa käytetään tarvittaessa ulkopuolisia asiantuntijoita. Myönnetyistä apurahoista ilmoitetaan apurahan saajille kirjeitse noin kaksi viikkoa ennen vuosijuhlaa.