Satakunnan rahasto

Vuonna 1959 perustettu Satakunnan rahasto toteuttaa tarkoitustaan, Satakunnan maakunnan henkisen ja taloudellisen kulttuurin vaalimista ja kehittämistä, myöntämällä apurahoja ja palkintoja sekä järjestämällä muutakin kulttuuritoimintaa toimialueensa 17 kunnan alueella.

Satakunnan rahasto muodostuu yleisrahastosta sekä lahjoituksiin ja testamentteihin perustuvista nimikkorahastoista. Maakuntarahastoa tukevat yksityiset henkilöt ja yhteisöt lahjoituksilla ja testamenteilla. Lahjoittaja voi perustaa Satakunnan rahaston yhteyteen oman nimikkorahastonsa.

Apurahoista päätettäessä etusijalla ovat maakunnassa syntyneet hakijat, maakunnassa suoritettava tai siihen kohdistuva tieteellinen ja taiteellinen työ sekä maakunnallisesti merkittävät kulttuuri- ja kehittämishankkeet.

Rahaston toiminta ja päätöksenteko on itsenäistä sekä puolueista, etujärjestöistä ja instituutioista riippumatonta. Rahaston apurahoista päättää hoitokunta, joka edustaa monipuolisesti rahaston toiminta-alueen taiteen, tieteen, yhteiskunnan ja talouselämän asiantuntemusta.

Lisätietoa rahastosta

Lataa Satakunnan rahaston logot

Lue Satakunnan rahaston historiikki

Rahaston käytännön asioista vastaavat asiamies Risto Kupari ja sihteeri Tiina Lehtonen.

Satakunnan rahaston yhteystiedot:

SKR
Risto
Kupari
asiamies
SKR
Tiina
Lehtonen
sihteeri

Toimisto

Käyntiosoite:
Äestäjänkatu 4, 2. krs.
28100 PORI
(Toimisto avoinna vain sopimuksen mukaan)

Postiosoite:
Suomen Kulttuurirahaston
Satakunnan rahasto
PL 51
28101 PORI

Satakunnan rahaston yleinen sähköposti: satakunta@skr.fi