Takaisin artikkelilistaukseen
Säätiö
Miksi kulttuuri on presidentin asia?
14.11.2023
Piirretty kuva, jossa pieninä ympyröinä ihmisten kasvoja ja alla tekstiä.
Millaisena presidenttiehdokkaat näkevät kulttuurin, taiteen ja viihteen merkityksen Suomen tulevaisuuden kannalta? Miten kulttuuri voisi vahvistaa demokratiaa, resilienssiä ja moniarvoisuutta? Millaisena kulttuurimaana Suomi näyttäytyy kansainvälisesti? Mikä on ehdokkaiden oma suhde kulttuuriin?

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma-aika
Ti 28.11.2023 klo 16.30 — 18.00

Tapahtumapaikka
Suomen Kansallisteatteri, Pieni näyttämö, Bergbominkuja 1, Helsinki tai verkkolähetys

Tapahtuman tyyppi
Hybriditilaisuus

Ilmoittautuminen paikan päälle Kansallisteatteriin

Ilmoittautuminen verkkolähetykseen

Tervetuloa presidenttipaneeliin tiistaina 28.11. klo 16.30–18.00. Mukana ovat ehdokkaat Mika Aaltola, Li Andersson, Sari Essayah, Pekka Haavisto, Jussi Halla-aho, Harry Harkimo, Olli Rehn ja Alexander Stubb. Paneelin juontavat Taiteen edistämiskeskuksen johtaja Kaisa Rönkkö ja näyttelijä Mitra Matouf.

Tilaisuutta voi seurata verkossa tai paikan päällä Suomen Kansallisteatterin Pienellä näyttämöllä (Bergbominkuja 1). Tietoa tilan esteettömyydestä löytyy Kansallisteatterin verkkosivuilta.

Pyydämme ilmoittautumaan tapahtumaan viimeistään keskiviikkona 22.11. Verkkotapahtuman linkki lähetetään ilmoittautuneille.

Voit jättää tilaisuuteen ilmoittautumisen yhteydessä kysymyksiä. Paneelin aikana ei ole mahdollista esittää yleisökysymyksiä.

Tilaisuuden järjestää Taiteen edistämiskeskus yhteistyössä Säätiöt ja rahastot ry:n sekä Suomen Kulttuurirahaston kanssa.