Takaisin artikkelilistaukseen
Apurahat
Etelä-Savon rahastolta suurapuraha metsätieteisiin
8.12.2021
Suomessa saa muun muassa jokamiehenoikeuden perusteella liikkua hyvin vapaasti niin yksityishenkilöiden kuin valtionkin omistamissa metsissä.
Suomen Kulttuurirahaston Etelä-Savon rahaston Tammikuun 2022 hakukierroksella on jaossa suurapuraha metsätieteiden tutkimukseen. Tällä enintään 100 000 euron apurahalla maakuntarahasto haluaa edistää metsätieteiden tutkimusta alueellaan.

Apurahaa voivat hakea maakuntarahaston yleiset hakukriteerit täyttävät tutkimusryhmät ja yhteisöt. Tukea voidaan myöntää yhteen tai useampaan maakunnassa suoritettavaan tai siihen kohdistuvaan hankkeeseen.

Suurapurahan lisäksi tammikuussa on jaossa myös useita apurahoja lääketieteen eri aloille sekä Kärkihanke- ja Taidetta kaikille -apurahat. Vuoden 2022 hakukierroksella maakunnan taidetta, tiedettä ja erilaisia kulttuurielämää edistäviä hankkeita tuetaan yhteensä 780 000 eurolla. Apurahoja haetaan apurahanhakijan verkkopalvelussa maakuntarahaston hakuaikana 10.1.-10.2.2022. Myönnettävän apurahan alaraja on 2 000 euroa. Hakuohjeet löytyvät tutusti Kulttuurirahaston kotisivuilta osoitteesta www.skr.fi/yleiset-hakuohjeet. Apurahat jaetaan maakuntarahaston vuosijuhlassa toukokuussa 2022.

Lisätietoja
Asiamies Päivikki Eskelinen-Rönkä
Päivikki
Eskelinen-Rönkä
asiamies