Takaisin artikkelilistaukseen
Etelä-Karjalan rahasto
Etelä-Karjala tanssii! - etätanssitapahtuma
12.5.2020
Etelä-Karjalan rahasto käynnisti uuden hankkeen Etelä-Karjala tanssii!
Aikamme on vienyt nuoret tanssijamme tanssisaleista ja kouluilta treenaamaan kotiin. Nyt haluamme nähdä treenien tulokset ja nostaa Etelä-Karjalan nuorten tanssijoiden osaamista esille!

Etelä-Karjala tanssii! on etätanssitapahtuma. Tapahtumaan kuuluu etätanssitunti lauantaina 16.5. klo 15.00 Etelä-Karjala tanssii youtube-kanavalla. Tunnilla Lappeenrannan tanssiteatterin koreografi Anna-Maria Paadar opettaa Nykyaika-nimisen koreografian, johon kuuluu showtanssin elementtejä ja myös impro-osuus, jossa oppilaat voivat tehdä omia liikesarjojaan.

Etätunnin jälkeen oppilailla on viikko aikaa lähettää video projektin WhatsApp-numeroon. Videon lisäksi oppilaan täytyy lähettää myös kuva allekirjoitetusta lupalomakkeesta ja silloin hän pääsee osallistumaan projektin koostevideoon. Koostevideolla tanssijat ympäri Etelä-Karjalaa tanssivat koreografiaa ja näyttävät parasta osaamistaan liikkeissä ja luovuudessa.

Viimeisenä osuutena, kun koostevideo on julkaistu, jaetaan parhaille osallistujille stipendit. Anna-Maria arvostelee koreografian osaamista, impro-osuuden luovuutta sekä kuvauspaikan kekseliäisyyttä. Jaamme 10 rahastipendiä, joita tanssijat voivat käyttää tanssiharrastuksen ylläpitoon. Oppilaat saavat myös kunniakirjan stipendin kera!

Voitte seurata projektiamme youtube- ja instagram-kanavien kautta ja osallistua omien videoiden, kommenttien ja jakamisen avulla Etelä-Karjalan ensimmäiseen etätanssitapahtumaan!

Instagram: https://www.instagram.com/etelakarjalatanssii/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCEy25f9wsgGsaS4XHrXXXaw

Linkit, lupalomake ja uutiset: http://www.etelakarjalatanssii.com

Etelä-Karjala tanssii! on syntynyt Suomen Kulttuurirahaston Etelä-Karjalan rahaston aloitteesta ja toteutetaan sen rahoittamana vuonna 2020. Etelä-Karjalan rahaston asiamiehenä toimii Päivikki Eskelinen-Rönkä. Työryhmä: Hiski Hämäläinen, Anna-Maria Paadar, Ossi Välimäki (muusikko), Laura Tykkyläinen (muusikko), Liisa Väistö (grafiikka), Mia Hiltunen (some) ja Eerika Kraft (tanssija).