Takaisin artikkelilistaukseen
Etelä-Savon rahasto
Koko perheen tiedepäivät marraskuussa – Etelä-Savon rahasto käynnistää perheille suunnatun tiedepäiväkiertueen
9.10.2019
Etelä-Savon rahasto käynnistää perheille suunnatun tiedepäiväkiertueen marraskuussa. Savonlinnan, Pieksämäen ja Mikkelin kirjastoissa vierailevan kiertueen tavoitteena on innostaa perheitä tieteen pariin.

Maailmalla kirjastojen ja kesäleirien yhteyteen järjestetyt Mad Science ja Family Science -päivät kokoavat yhteen perheitä tiedepainotteisen tekemisen ääreen. Myös Suomessa Tekniikan Akateemiset (TEK) on järjestänyt koko perheen tiedepäiviä mm. Kuopiossa, Tampereella ja Turussa. Päivien ohjelmassa on ollut tiedepulmien ratkaisemista ja erilaisia rakentelutehtäviä sekä tutkija Piin (DI Kirsi Puustinen) Tiedeshow.
 
Etelä-Savossa toteutettava tiedekiertue vierailee Savonlinnassa torstaina 7.11., Pieksämäellä perjantaina 8.11. ja Mikkelissä 9.11. Kirjastoissa tapahtuvan tiedepäivän ohjelmassa on erilaisia tiedepajoja sekä tutkija Piin vauhdikas Tiedeshow.

Hankkeen toteuttaa tuottaja Saara Vauhkonen. Tapahtumilla on omat sivut Facebookissa  ja Instagramissa. Somekanavilla kerrotaan tarkemmin tulevista tapahtumista ja aikatauluista, kannattaa ottaa ne jo nyt seurantaan.

Jos haluat tulla mukaan tekemään sisältöjä tapahtumiin, niin ota yhteys Saara Vauhkoseen.
 - Kaikki hyvät jutut tehdään yhteistyössä, toteaa Vauhkonen.

Lisätietoja
Asiamies Päivikki Eskelinen-Rönkä
Päivikki
Eskelinen-Rönkä
asiamies