Takaisin artikkelilistaukseen
Taidekoti Kirpilä
Haemme tuottajaa Taidekoti Kirpilään
6.11.2023
Etualalla vihreä kasvi, taustalla tauluja seinällä.
Teoksia Taidekoti Kirpilässä. Kuva: Riitta Supperi
Suomen Kulttuurirahasto on yksityinen säätiö. Edistämme kulttuuria apurahoilla, hankkeilla sekä muilla tukimuodoilla. Taidekoti Kirpilä on Kulttuurirahaston ylläpitämä taidemuseo Pohjoisella Hesperiankadulla Helsingissä. Taidekoti Kirpilä esittelee lääkäri Juhani Kirpilän (1931−1988) keräämää taidekokoelmaa ja järjestää nykytaidenäyttelyitä, konsertteja, erilaisia opastuksia sekä muita tapahtumia.

Haemme nyt tuottajaa Taidekoti Kirpilään museonjohtajan, amanuenssin sekä museo-oppaiden muodostamaan lämminhenkiseen ja ammattitaitoiseen tiimiin. Taustatukea saat Kulttuurirahaston noin 50 hengen työyhteisöstä.

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Viihtyisät työpisteesi sijaitsevat Töölössä ja Helsingin keskustassa ja työtä voi tehdä osin myös etänä.

Tuottajana vastaat Taidekoti Kirpilän tapahtumallisen ohjelmiston suunnittelusta ja toteutuksesta. Osallistut keskeisesti myös näyttelytoiminnan suunnitteluun ja tuotantoon. Lisäksi suunnittelet ja toteutat Kirpilän viestintää, ennen muuta verkkosivuille sekä sosiaalisen median kanaviin.

Sinulla on kokemusta tuottajan tehtävistä ja erilaisten yleisöjen kanssa toimimisesta. Olet tehnyt viestintää ja markkinointia ja kirjoitat hyvin erilaisia tekstejä suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito ja muu kielitaito lasketaan eduksi. Tietotekniset taitosi sekä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitosi ovat hyvät. Sinulla on soveltuva koulutus, ja kuvataiteen hyvä tuntemus on eduksi.

Työnantajana Suomen Kulttuurirahasto on vakaa ja tarjoaa kattavat, nykyaikaiset työsuhde-edut sekä mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja monipuolisiin, vaihteleviin työtehtäviin. Palkka tuottajan tehtävästä on noin 3200 euroa, mutta voit myös esittää oman perustellun palkkatoivomuksesi.

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä viimeistään 1.2.2024.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi sekä cv:n viimeistään 30.11.2023 osoitteella hakemus@skr.fi. Laita viestikentän aiheeksi Kirpilän tuottaja.

Tiedusteluihin vastaa museojohtaja Johanna Ruohonen (etunimi.sukunimi@skr.fi), puh. 09 6128 1247,

to 9.11. klo 14–16, ma 13.11. klo 9–12, to 23.11. klo 13–16.

Taidekoti Kirpilän kotisivut