Takaisin artikkelilistaukseen
Keskusrahasto
Haemme toimistosihteeriä keskusrahastoon Helsingin Bulevardille
1.8.2022
Etsimme nyt keskusrahastoon Helsingin Bulevardille toimistosihteeriä. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtä tehdään pääosin lähityönä toimistolla.

Toimistosihteerinä vastaat toimiston päivittäisten rutiinien sujumisesta. Lähin työparisi on samassa tiimissä toimiva kollegasi, mutta teet tiivistä yhteistyötä toimiston kaikkien ihmisten kanssa. Työhösi sisältyy tarkkuutta ja huolellisuutta vaativia tehtäviä sähköisissä järjestelmissämme, asiakaspalvelua, arkistointia sekä postitusten ja erilaisten materiaalitilausten hoitamista.

Työotteeltasi olet aikaansaava ja omatoiminen. Joustavuus ja positiivinen asiakaspalveluasenne ovat välttämättömiä. Sinulla on soveltuva koulutus ja aiempaa kokemusta toimisto- ja/tai asiakaspalvelutehtävistä. Tehtävässä tarvitaan myös kohtuullista englannin kielen taitoa.

Työnantajana olemme vakaa ja työtilamme ovat viihtyisät. Tarjoamme nykyaikaiset ja laajat työsuhde-edut, mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja monipuolisiin työtehtäviin.

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässäsi lokakuun aikana.

Tiedusteluihin vastaa toimistoesimies Sari Ilomäki 9.−10.8. ja 16.8. klo 10−14, puh. 09 6128 1223.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen 17.8. mennessä osoitteella hakemus@skr.fi. Laitathan viestikentän aiheeksi Toimistosihteeri.

Suomen Kulttuurirahasto on yksityinen säätiö.  Se tukee maamme kulttuurielämää myöntämällä apurahoja keskusrahastosta ja 17 maakuntarahastosta tieteen, taiteen ja kulttuurielämän eri aloilla toimiville henkilöille ja yhteisöille. Kulttuurirahastolla on myös omaa kulttuuritoimintaa.