Takaisin artikkelilistaukseen
Säätiö
Haemme sihteeriä työpisteenä Vaasan toimistomme
24.1.2023
Etsimme nyt Suomen Kulttuurirahaston maakuntarahastoihin huolelliseen, itsenäiseen työskentelyyn tottunutta sihteeriä työpisteenä Etelä-Pohjanmaan rahaston Vaasan toimisto. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Keskeisimpänä tehtävänäsi on osallistua Etelä-Pohjanmaan ja 1−2 muun maakuntarahaston apurahojen jaon valmisteluun. Lisäksi hoidat sinulle nimettävien maakuntarahastojen vuosijuhlien ja jäsentilaisuuksien käytännön järjestelyt sekä vuoden aikana pidettävien kokousten sihteeritehtävät. Kokoukset ja jäsentilaisuudet ovat pääasiassa arki-iltaisin, muutoin työ ajoittuu toimistoaikaan.

Tehtäviisi kuuluu myös apurahoihin liittyvää neuvontaa sähköpostilla ja puhelimessa, viestintää sosiaalisessa mediassa sekä postitusten ja erilaisten materiaalitilausten hoitamista. Saat vastuullesi myös keskusrahastosta osoitettavia tehtäviä, jotka liittyvät mm. hankkeiden valmisteluun, apurahaprosessiin, asiakirjahallintaan sekä tapahtumien järjestämiseen.

Etelä-Pohjanmaan rahaston asiamies on työparisi ja esihenkilösi. Viihtyisä työpisteesi on Vaasassa, mutta työtä voi tehdä osin etätyönä. Tehtävään liittyy jonkin verran matkustamista Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan maakunnissa sekä myös muualla Suomessa.

Olet aikaansaava, omatoiminen, tarkka ja huolellinen. Joustavuus, positiivinen asiakaspalveluasenne sekä hyvät viestintävalmiudet kirjallisesti ja suullisesti ovat tärkeitä. Tehtävässä tarvitaan myös hyvää englannin kielen taitoa, erinomaisia tietoteknisiä valmiuksia ja kiinnostusta kulttuuriin, tieteeseen ja taiteeseen.

Asiamiehen lisäksi työyhteisösi muodostuu Kulttuurirahaston muiden maakuntarahastojen sihteereistä, asiamiehistä sekä keskusrahaston henkilöstöstä. Työnantajana olemme vakaa ja tarjoamme nykyaikaiset ja laajat työsuhde-edut sekä mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja monipuolisiin, vaihteleviin työtehtäviin.

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä viimeistään huhtikuussa.

Tiedusteluihin vastaa asiamies Mika Virkkala, 0400 708 941, mika.virkkala@skr.fi

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen 12.2. mennessä osoitteella hakemus@skr.fi. Laitathan viestikentän aiheeksi Sihteeri.

Suomen Kulttuurirahasto on yksityinen säätiö.  Se tukee maamme kulttuurielämää myöntämällä apurahoja keskusrahastosta ja 17 maakuntarahastosta tieteen, taiteen ja kulttuurielämän eri aloilla toimiville henkilöille ja yhteisöille. Kulttuurirahastolla on myös omaa kulttuuritoimintaa.