Takaisin artikkelilistaukseen
Säätiö
Haemme sihteeriä Etelä-Karjalan, Etelä-Savon ja Kymenlaakson rahastoihin
1.8.2022
Savonlinna. Kuvitus: Jussi Kaakinen
Kuvitus: Jussi Kaakinen
Jussi Kaakisen kuvitus Etelä-Karjalasta
Kuvitus: Jussi Kaakinen
Jussi Kaakisen kuvitus Kymenlaaksosta
Kuvitus: Jussi Kaakinen
Etsimme nyt Suomen Kulttuurirahaston Etelä-Savon, Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson rahastoihin asiamiehen työpariksi huolelliseen, itsenäiseen työskentelyyn tottunutta sihteeriä. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Sihteerinä keskeisimpänä tehtävänäsi on osallistua vuosittaiseen apurahojen jaon valmisteluun. Lisäksi hoidat rahastojen vuosijuhlien ja jäsentilaisuuksien käytännön järjestelyt sekä vuoden aikana pidettävien kokousten sihteeritehtävät. Kokoukset ja jäsentilaisuudet ovat pääasiassa arki-iltaisin, muutoin työ ajoittuu toimistoaikaan.

Tehtäviisi kuuluu myös postitusten ja erilaisten materiaalitilausten hoitamista, apurahanhakijoiden neuvontaa sähköpostilla ja puhelimessa sekä monenlaisista muista rahastojen toimintaan liittyvistä tehtävistä huolehtimista.

Työpisteesi voi olla Kouvolassa, Mikkelissä tai Lappeenrannassa. Työtä voi tehdä myös osin etätyönä. Tehtävään liittyy jonkin verran matkustamista Etelä-Savon, Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueella ja satunnaisesti myös muualla Suomessa.

Olet aikaansaava, omatoiminen, tarkka ja huolellinen. Joustavuus, positiivinen asiakaspalveluasenne sekä hyvät viestintävalmiudet kirjallisesti ja suullisesti ovat tärkeitä. Tehtävässä tarvitaan myös englannin kielen taitoa, erinomaisia tietoteknisiä valmiuksia ja kiinnostusta kulttuuriin, tieteeseen ja taiteeseen.

Asiamiehen ohella työyhteisösi muodostuu Kulttuurirahaston muiden maakuntarahastojen sihteereistä, asiamiehistä sekä keskusrahaston henkilöstöstä. Työnantajana olemme vakaa ja tarjoamme nykyaikaiset ja laajat työsuhde-edut sekä mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja monipuolisiin, vaihteleviin työtehtäviin.

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä syyskuun aikana.

Tiedusteluihin vastaa asiamies Päivikki Eskelinen-Rönkä, 050 385 7603.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen 19.8. mennessä osoitteella hakemus@skr.fi. Laitathan viestikentän aiheeksi MKR-sihteeri.

Suomen Kulttuurirahasto on yksityinen säätiö.  Se tukee maamme kulttuurielämää myöntämällä apurahoja keskusrahastosta ja 17 maakuntarahastosta tieteen, taiteen ja kulttuurielämän eri aloilla toimiville henkilöille ja yhteisöille. Kulttuurirahastolla on myös omaa kulttuuritoimintaa.