O Espaço do Tempon taiteilijaresidenssiin Portugaliin myönnetään neljä 2-3 viikon työskentelyapurahoja tanssin ja muiden näyttämötaiteiden yksittäishakijoille tai korkeintaan viiden hengen työryhmille aikavälille maalis-heinäkuu 2018. O Espaço do Tempon työskentelyapuraha on 500e/viikko/hlö. Työskentelyjaksoon sisältyy täyshoito residenssissä ja kuljetukset Lissabonista, mutta ei erillistä matka-apurahaa.

O Espaço do Tempo sijaitsee Montemor-o-Novon kaupungissa, noin 100 kilometriä Lissabonista. Residenssi toimii vanhassa dominikaaniluostarissa, Convento da Saudaçãossa.

Taiteilijat saavat käyttöönsä yhden residenssin viidestä harjoitushuoneesta. Vuonna 2017 O Espaço do Tempo avasi Lissaboniin teatteritilan residenssissä työstettävien teosten esittämistä varten (esim. avoimia harjoituksia, keskeneräisiä töitä jne). Majoitustiloina on 14 kahden hengen huonetta. Koska kyseessä on vanha luostarirakennus, majoitustilat ovat vaatimattomat.

O Espaço do Tempon organisaatio tukee taiteilijoita tanssista teatteriin ja nykytaiteisiin residenssitoiminnalla, harjoitusohjelmilla ja järjestämällä tapahtumia.

Alustavat aikataulut (neuvoteltavissa) residensseille ovat: 30.4.–13.5., 15.–30.5., 1.–24.6. ja 26.6.–15.7.2018.

Lisätietoa O Espaço do Tempon toiminnasta: www.oespacodotempo.pt

Katso residenssin esittelyvideo.